湖南成考自考信息网-湖南成人高考网-湖南自考网

您现在的位置:主页 > 成人高考 > 成考资讯 >  > 正文
学历提升报考交流群-3
  • cherish:想问一下,高职扩招报考结束了吗?
  • 时光:据我所知,只有少量的省份已经停止招生了。
  • 顺:可以赶紧报名,这个机会很难得。
  • ROSE:我是湖南的,已经报名了。
  • W:我在准备报名了。
68人正在热聊学历提升
加入学习交流群

2021成考专升本大学英语选择题专项练习(附答案

2021-09-16 11:01http://www.hneeeb.com作者: 来源:

(1) They lives ______ the other side of the road.

A. in

B. on

C. for

D. by

答案:B

(2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

A. paint

B. be painted

C. to paint

D. painted

答案:D

(3) _______ that we were late,we started to run.

A. Know

B. To know

C. Knowing

D. Being known

答案:C

(4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A. won‘t go

B. not go

C. not to go

D. didn’t go

答案:B

(5) Nothing could stop _______.

A. him come

B. that the came

C. him from coming

D. him to come

答案:C

(6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

A. that

B. it

C. this

D. those

答案:A

(7) Coal ________ electricity very often.

A. is used to producing

B. is used to produce

C. used to produce

D. used to producing

答案:B

(8) A few years later,I found my hometown completely _______.

A. changed

B. changing

C. to be changed

D. to change

答案:A

(9) ________,I would have gone to see him.

A. Have I had time

B. Had I time

C. Had I had time

D. would I have had

答案:C

(10) Since the road is wet this morning,last night _______.

A. it must be raining

B. it must rain

C. it must have rained

D. it must have been rained

答案:C

(11) The harder he studies, _______.

A. he‘ll make great progress

B. the greater progress he’ll make

C. he‘ll make greater progress

D. the greater he’ll make progress

答案:B

(12) The meeting _______.

A. is to put off

B. is going to put off

C. is to be put off

D. will put off

答案:C

(13) This book is for students ______ native language is not English.

A. of whom

B. that

C. which

D. whose

答案:D

(14) Nobody knew _______ there.

A. how long time I had been

B. how long had I been

C. how long time had I been

D. how long I had been

答案:D

(15) You may not go out _______ your work is done.

A. before

B. until

C. where

D. as

答案:B

(16) It is her cleverness ______ makes it difficult for her work with others.

A. that

B. who

C. which

D. what

答案:A

(17) Today’s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?

A. wasn‘t

B. is it

C. was it

D. isn’t it

答案:B

(18) I think I’ll wait until the mail _______.

A. should come

B. is coming

C. comes

D. will come

答案:C

(19) Don’t call me at the office it’s absolutely necessary.

A. except

B. unless

C. since

D. if

答案:B

(20) The number of students in our school ________.

A. increased

B. is increased

C. has increased

D. are increased

答案:C

注:以上试题由学梯网小编通过网络进行整理,仅供各位考生参考。


tag标签: 成人高考

学历类型


免费咨询学历老师×
*